Aanvullende cursus voor professionals

Masterclass Extra kom_in_beweging_300x250.jpg

"Trauma"


Masterclass Extra: Trauma

Kom in beweging en durf steeds verder te kijken naar dat wat vaak onzichtbaar is. In de Masterclass Extra "Trauma" bij Ruimte, leggen we de focus op het verkennen van trauma en het werken met Ik-grensopstellingen.

Tijdens deze tweedaagse masterclass staat op dag 1 de theorie en praktijk van trauma centraal. We onderzoeken wat trauma is, zowel vroegkinderlijk als op oudere leeftijd, en verkennen verschillende oefeningen om deze concepten te begrijpen en toe te passen.

Op dag 2 duiken we dieper in het werken met trauma door middel van Ik-grensopstellingen. We besteden speciale aandacht aan zorgvuldige begeleiding, ademtechnieken en het creƫren van vertraging om de heling van trauma te ondersteunen.

Als teacher en therapeut ben ik zelf ervaringsdeskundige op het gebied van vroegkinderlijk trauma, beschadigde grenzen en verwarring rondom het eigen 'tuin'. Mijn persoonlijke ervaringen verrijken de begeleiding tijdens deze masterclass.

Deze Masterclass is exclusief voor cursisten die de Masterclass I en II hebben gevolgd. Wil je je aanmelden voor deze cursus of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op via [contactgegevens].

 

Recensies MC Extra

Mooie therapie over trauma vanuit de tuin en grens, gekoppeld aan de polyvagaal theorie. Fijne oefeningen naast de theorie
21-01-23
Sandra Sinot
Masterclass Extra (trauma)
Je hebt ons mooie inzichten gegeven hoe trauma in het lijf kan zitten en veel info meegegeven hoe ermee om te gaan. Deze trainingsdag geeft je inzicht in wanneer trauma's naar boven kunnen komen,...
21-01-23
Anouk
Masterclass Extra (trauma)
Masterclass extra (trauma) Deze trainingsdag geeft je inzicht in wanneer trauma's naar boven kunnen komen , geeft inzicht in hoe je dat in je lijf gaat en hoe je lijf alles kan over nemen of uit...
14-01-23
Anouk
Masterclass Extra (trauma)