relatieIntegratieve Therapie is een methode waarmee je stapje voor stapje leert de verbinding met je ware zelf te herstellen. Op concrete wijze wordt duidelijk gemaakt hoe je uit de greep van het verleden kan raken, met als doel het NU te ervaren zonder de pijn en de blokkades die je EERDER in het leven hebt opgelopen.

Binnen Integratieve Therapie gaan we er vanuit dat de manier waarop we onszelf, de ander en de wereld om ons heen beleven, grotendeels bepaald wordt door pijnlijke, weggestopte gebeurtenissen uit het verleden en de daaruit ontstane overlevingspatronen. Meestal zien we het heden dus niet voor wat het daadwerkelijk is, maar kijken we terug naar de reflectie van ons verleden.

Met Integratieve therapie help ik mijn cliënt met meer complexere vraagstukken en problemen. Ik leer je  hoe je de onderliggende structuur van persoonlijkheidsdelen kunt verkennen en je eigen maken. Ik maak gebruik van verschillende vormen van bewustzijn om je ook op diepere niveau’s te kunnen helpen.

Daarvoor daal en werk ik in de diepere gevoelslagen af. Iedereen is uniek. Daarom hanteer ik niet een standaardprotocol, maar maatwerk.
Samen gaan we op weg naar dat wat voor jou van belang is voor een ieder specifiek.