ik ben altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die mijn therapeutschap verbreden. Mogelijkheden die helpen om oude ervaringen echt uit je systeem te krijgen, niet alleen op cognitief gebied maar letterlijk uit je lijf. Daarbij wil ik het altijd eerst zelf ervaren, voor mij is het heel belangrijk dat het zuiver en kloppend is! Na het zelf ervaren te hebben, heb ik besloten om mij ook hier in te verdiepen en sinds februari 2019 ben ik nu ook Touch of Matrix therapeut.

We maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie. De vraag is; Wat doen wij ermee? Velen zullen zeggen:ach…het heeft een plekje gekregen. Als we de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem. je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Juist, je geeft het een plekje maar zo krijg je wel héél veel plekjes. Je harde schijf raakt vol en net als bij een computer zal je steeds minder functioneren, je wordt langzamer en de verbinding met het internet wordt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten. In de praktijk werk ik met verschillende methodieken en bewustzijnsmethoden.

Touch of Matrix is een alomvattende en baanbrekende bewustzijnsmethode

Die letterlijk en figuurlijk alles in beweging brengt. De theorie is grotendeels gebaseerd op inzichten van Günther de Jong, de man achter Touch of Matrix. Dit alles wordt ondersteund door de kwantumfysica: de wetenschap die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. Touch of Matrix zorgt ervoor dat jij een goede verbinding krijgt met jouw harde schijf, wij noemen dat je ware ik. Hierdoor word je verstand even uitgeschakeld en zal je een Leegte ervaren, die erg belangrijk is voor deze methode. Door een goede verbinding gaat jouw ( laten we zeggen)besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het fijne en bijzondere is dat we de oorzaak van een klacht niet hoeven te weten. In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kun je steeds beter in balans, zowel fysiek, emotioneel als mentaal blijven. Jij kunt zelf aangeven of je gebruik wil maken van deze mooie nieuwe bewustzijnsmethodiek. Het kan ook een onderdeel zijn van je therapie.

Deze bewustzijnsmethode is ontwikkeld door:

Günther de Jong te Zutphen  bekijk filmpje